Με νίκη στους 8...

Με νίκη 2-0 έναντι του Άρη Παλαιοχωρίου πέρασε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας η Νίκη Αγκαθιάς κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2018.
Ο Σταύρος Κωστογλίδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς κι αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητά τους. Ο αγώνας της τρίτης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας με τον Άρη Παλαιοχωρίου, που βρίσκεται στη μέση του πίνακα βαθμολογίας της Α΄ερασιτεχνικής, διεξήχθηκε στο γήπεδο της Αγκαθιάς το χορτάρι του οποίου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάστασή του.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς αξιομνημόνευτες φάσεις κι επικίνδυνες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος βασικών παικτών της Νίκης και η κούραση αυτών του Άρη, έφεραν δύο γκολ, ένα δοκάρι κι ένα χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους.
Για την ισττορία να αναφέρουμε ότι σκόρερ χρίστηκαν ο αρχηγός Γιώργος Ρογγότης στο 75′ και τρία λεπτά αργότερα ο Ευγένης Κίτσας.
Ο Σταύρος Κωστογλίδης παρουσίασε την ομάδα με τους: Γιδαρόπουλο, Γιώτα (76′ Γιαζιτζόγλου), Σακαλή, Γιαννόπουλο, Ρογγότη, Πέτκο, Γαβριηλίδη (46′ Αβραμόπουλο), Στυλίδη, Τριανταφυλλίδη, Ηλιάδη (46′ Κίτσα Ε.), Σιδηρόπουλο (65′ Χατζόπουλο).