ΝΙΚΗ κορυφής!

Η δεύτερη έξοδος της “πρωτάρας” ΝΙΚΗΣ στη Γ’ Εθνική συνοδεύτηκε με μια ακόμα νίκη που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου. 

Η Νίκη μπήκε στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα έχοντας να ξεπεράσει την κακοδαιμονία των αλλεπάλληλων τραυματισμών της προηγούμενης Κυριακής. Ο προπονητής της, Σταύρος Κωστογλίδης, την έστησε έξυπνα επιλέγοντας μια τακτική πίεσης στο κέντρο και προσοχής στην άμυνα. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως ίδιαίτερη πίεση στην εστία του Τόλιου, εκτός μίας επικίνδυνης κεφαλιάς στο πρώτο πεντάλεπτο. Οι αμυντικοί καθάριζαν όποτε ξέφευγε κάτι από την πιεστική πρώτη ζώνη άμυνας των κεντρικών ενώ μπροστά καιροφυλακτούσε ο Γκελοσάνι και ο Σιδηρόπουλος προσπαθούσε να κερδίσει τις εναέριες μονομαχίες. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αυξανόμενη πίεση του Αγροτικού Αστέρα που πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Η είσοδος στον αγώνα του νεοαποκτηθέντος μεσοεπιθετικού Στέλιου Τζερεμέ στη θέση του κουρασμένου Δήμου Πέτκου διεύρυνε το χώρο δράσης της ομάδας και σε μια μπαλιά “διώξιμο” από την άμυνα ο Τζερεμές πέρασε πανέξυπνη μπαλιά που ξεκλείδωσε την άμυνα βγάζοντας μόνο του στη μεγάλη περιοχή τον εφορμώντα Ευθύμη Χατζόπουλου, ο οποίος γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και πλάγια, απ’ όπου ο Μανώλης Γκελοσάνι την έστειλε στην απέναντι γωνία της εστίας του Αγροτικού Αστέρα. Μια αστραπιαία, ιδανική αντεπίθεση με τρεις μπαλιές, διάρκειας λιγότερης των δέκα δευτερολέπτων κατέληξε στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ έκανε μια ακόμη αλλαγή (Λ. Κίτσας στη θέση του Χ. Σιδηρόπουλου) για να διαχειριστεί το προβάδισμα και να κρατήσει την εστίατης ομάδας απαραβίαστη σε ένα ακόμη εκτός έδρας ενενηντάλεπτο. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη ΝΙΚΗ με τρεις ακόμη βαθμούς (εφτά συνολικά σε τρεις αγώνες), συγκάτοικο στην πρώτη θέση του ομίλου με την επίσης νεοφώτιστη ΠΟ Τρίγλιας. Οι λίγοι ανεγκέφαλοι (δυο-τρεις παίχτες κι άλλοι τόσοι παράγοντες) που δεν μπορούσαν ν’ αποδεχτούν τη νέα ήττα του Αγροτικού Αστέρα (μένει στον πάτο της κατάταξης) κι επιχείρησαν ξεστομίζοντας βρισιές κι απειλές να κινηθούν εναντίον του διαιτητή και ποδοσφαιριστών της ΝΙΚΗΣ, απομακρύνθηκαν με παρέμβααση των ψυχραιμότερων και παρέμβαση του προέδρου του Αστέρα Χρόνη Αρετάκη.

H ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ αγωνίστηκε με τους: Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Αβραμόπουλος, Πέτκος (64’ Τζερεμές), Σιδηρόπουλος (72’ Ε. Κίτσας), Γκελοσάνι, Χατζόπουλος, Λ. Κίτσας